4V Business

Er du ejer, CEO eller CCO i en lille eller mellemstor eksportvirksomhed og har du et markedsspørgsmål, du går og tumler med? Tjek 4V Business:

yellow_bar_02

"Hvor hurtigt kommer din virksomhed til at kende sit næste vækstmarked?"

yellow_bar_02

To af V’erne i 4V står for Vækst og Verden, og vores ambition er at sætte lige netop din virksomhed i stand til endnu bedre at kende sine konkurrenter, markeder og muligheder.

Hvordan er dine muligheder for at gå ind på nye vækstmarkeder? Har din virksomhed 100 pct. styr på sin kommunikation med nye og gamle kunder? Og med offentligheden? Kort sagt, kender du jeres næste vækstmarked?

Vi arbejder ud fra vores adgang til vidtrækkende databaser, som leverer rådata. Når vi laver en analyse, trækker vi desuden ad hoc på markedseksperter, der analyserer de indsamlede data. 4V Business er baseret på folk med årelang erfaring fra ledende stillinger i bl.a. Mærsk, plus vi kan trække på et uformelt netværk med masser af specialekspertise.

Eksempel på et servicetjek: Den jyske virksomhed A har i årtier produceret et aluminiumsprodukt til eksport, hovedsageligt Tyskland og USA, men i de senere år også Asien. Et servicetjek kastede lys på følgende:

  1. A's konkurrent, B, er tilsyneladende i gang med at satse på markedet i Sydafrika. 4V's analyse indikerer, at der er tale om en større satsning, og at B også vil angribe markederne i nærliggende lande. Analyseenheden 4V leverer samtidig data om virksomhed A's egen gennemslagskraft i Sydafrika og giver et bud på, hvad der skal til for at matche konkurrentens ambitionsniveau på den billigst mulige måde. Voila: Virksomhed A har en forebyggende kontra-strategi.
  2. Servicetjekkets konklusion nummer to: Virksomhed A kan overveje at gå ind på markeder i Malaysia og Indonesien. Grunden er simpel: Den nuværende logistikorganisation omfatter alligevel Kina og Australien, så hvorfor ikke levere midt imellem? 4V's analyse viser, at Malaysia og Indonesien er potentielt store eksportmarkeder.

Rygraden i 4V's analyser er evnen til hurtigt at kunne levere analyser af status quo på en række markeder.

Del med dit netværk